Jedno od najljepših mjesta u gradu i šire, predstavlja idealno mjesto za doček Nove godine. MELLAIN HOTEL nudi sve što Vam je potrebno za savršen doček! Za odlično raspoloženje i vrhunsku atmosferu u novogodišnjoj noći biće zadužen Asim Brkan sa pratećim bendom i gosti iznenadjenja. Ovaj sastav definitivno obećava ludu i nezaboravnu noć! (više…)

U Mellain Hotelu u Tuzli 06.03.2017 održana je Planska konferencija za izvođenje terenske vježbe otklanjanja posljedica katastrofe „Bosna i Hercegovina 2017“.

Više od 500 međunarodnih i 350 domaćih učesnika provjerit će spremnost djelovanja i saradnje u slučaju obilnih poplava, klizišta, odrona, zemljotresa, hemijskog akcidenta, rudarske nesreće, minskog incidenta, udesa automobila, izvora zračenja…

Sve prisutne pozdravili su: premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić, šef EADRCC Günter Bretschneider i pomoćnik ministra sigurnosti za zaštitu i spašavanje Samir Agić.

Mellain Hotel stavio je sve svoje smještajne kapacitete na raspolaganje ovom bitnom događaju i samim tim pokazao da zadovoljava i najviše kriterje sigurnosti.